Where to Go

How to get here

Information of airlines and borders

Hotels

From backpacker hostels to 5 star hotels

Entertainment

Cafes, Bars and Restaurants are plentiful.

Hiking

Join a hiking tour to the Rugova Gorge

Latest Events

 • Sad Day for Kosovo Tourism
  02/05/2022 42 Comments   Lithuania, Bulgaria, Armenia and Kyrgyzstan have just removed all COVID entry requirements. No PCR test or vaccine certificate is needed. There is now 40 countries without entry requirements. Other 36 countries: Mexico Dominican Republic Norway Iceland Slovenia Bahrain Jordan Ireland Hungary Romania Saudi Arabia Montenegro Curaçao England Aruba Maldives Mongolia Moldova Gabon Yemen Costa

  Read More
 • The Outlaw and His Wife (1918) / SJÖSTRÖM 101
  25/03/2022 1,066 Comments Kino ARMATA SJÖSTRÖM 101 The Outlaw and His Wife (1918) Director: Victor Sjöström Length: 72 min. Language: Swedish Subtitles: English Entrance: FREE ON THE OUTLAW AND HIS WIFE (1918) A mysterious stranger comes to work at Halla’s farm and the two fall in love. When it is exposed that the stranger is Eyvind, a known

  Read More
 • ReNEW: LORIK PYLLA guitar l kitarë l ReMusica Festival 2022
  25/03/2022 7 Comments Edicioni i 21-të i Festivalit ReMusica “ ” trajton temën e ndryshimeve klimatike dhe bën thirrje për ndërgjegjësim tek publiku për veprim klimatik. E gjithë kjo, është reflektuar në programin e sivjemë, duke u kujdesur që përmbajtja e tij të orientohet në këtë temë, me fokus në katër elementet e natyrës - , , .

  Read More
Load More Text

Watch this space


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ketaidor/public_html/kosovotouristinformation.com/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ketaidor/public_html/kosovotouristinformation.com/wp-includes/functions.php on line 5275