ReNEW: LORIK PYLLA guitar l kitarë l ReMusica Festival 2022

ReNEW: LORIK PYLLA guitar l kitarë l ReMusica Festival 2022
25/03/2022 No Comments Events kosovoti
Edicioni i 21-të i Festivalit ReMusica “ ” trajton temën e ndryshimeve klimatike dhe bën thirrje për ndërgjegjësim tek publiku për veprim klimatik. E gjithë kjo, është reflektuar në programin e sivjemë, duke u kujdesur që përmbajtja e tij të orientohet në këtë temë, me fokus në katër elementet e natyrës – , , .
The 21st edition of the ReMusica Festival “ ” addresses the topic of climate change and calls for raising awareness on climate action. All this is reflected in this year’s program, making sure that a number of pieces on this topic are reflected, focusing on the four elements of nature – , , .
– Rezervimet do të hapen së shpejti.
05 > 13.04.2022

Prishtinë, Kosovë
www.remusicafestival.com

Tags
About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ketaidor/public_html/kosovotouristinformation.com/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ketaidor/public_html/kosovotouristinformation.com/wp-includes/functions.php on line 5275