Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Beethoven 9 । Filharmonia e Kosovës

Wednesday 26 June @ 8:00 pm - 10:00 pm

Filharmonia e Kosovës
Kosovo Philharmonic

BEETHOVEN
Simfonia Nr. 9 Symphony 9

KORI DHE ORKESTRA E FILHARMONISË SË KOSOVËS
KOSOVO PHILHARMONIC ORCHESTRA & CHOIR

ARTA JASHAR I SOPRANO
VIKENA KAMENICA ALT । ALTO
LIRIDON SADRIU TENOR
ARMANDO LIKAJ BAS । BASS

Dirigjent । Conductor
TOSHIO YANAGISAWA

26.06.2019
E mërkurë 20:00 । Wednesday 8:00 pm
Sheshi Skënderbeu । Scanderbeg Square
Prishtinë – Kosovë । Prishtina – Kosovo

Hyrja e lirë । Free entry

Sezoni 2018 – 2019 । Season 2018 – 2019

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Komuna e Prishtinës
Kohavision

Details

Date:
Wednesday 26 June
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
Event Category:

Venue

pin Sheshi Skenderbe, Prishtinë Skenderbeu, 10000 Pristina
Prishtina, Kosovo 10000 + Google Map

Leave a Reply

Weather

Sep 21, 2019 - Sat
Prishtina
18°C
clear sky
clear sky
2 m/s
27%
769.57 mmHg

Upcoming Events

  1. Eros Ramazzotti | Skopje

    Monday 30 September @ 7:00 pm - 10:00 pm