Prishtina Cross Country XC 2022 | First Edition

Prishtina Cross Country XC 2022 | First Edition
02/11/2022 No Comments Events kosovoti
Public Anyone 
Edicioni i parë MTB Cross-Country Race në Kosovë, “Prishtina XC” 2022! 🚵
Gara mbahet në një pistë qarku prej 8 km në natyrën e bukur të Gërmis, në të cilën 50% e shtegut është malor. Vendi për mbajtën e garës është në Gërmi, Prishtinë, Kosovë, në orën 11:00 – 15:00, dhe në datën 6 Nëntor, 2022.
Regjistrohu këtu tani dhe siguro pjesëmarrjen tënde (maksimumi 300 çiklistë).
https://form.jotform.com/222815641191352
+16
About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ketaidor/public_html/kosovotouristinformation.com/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ketaidor/public_html/kosovotouristinformation.com/wp-includes/functions.php on line 5279